Nästa vecka

Veckan som har gått har jag varit lite upptagen med helt andra grejer än att fotografera. Men veckan som kommer nu kommer ägnas desto mer åt mitt fotoföretag. Imorn åker jag hela vägen till Helsingborg för att träffa fotografen Emelie Ohlsson som jag går en privatutbildning hos. Vi kommer prata bröllop och hon ska vara med mig under en fotografering. Sen på onsdag ska jag träffa årets första bröllopspar och gå igenom deras stora dag och tillsammans titta på fina platser att fotografera deras bröllopsporträtt på. Jag har även en kärleksfotografering att gå igenom och redigera, lite skivor med foton att posta samt en hemsida att fotsätta arbeta med. Sen har jag två barnfotograferingar i slutet av veckan. För någon vecka sedan fotograferade jag Camilla och Max och deras charmiga dotter Ingrid. Jag har en massa fina foton att visa från den fotograferingen men ikväll blir det bara en liten sneak-peak från fotograferingen. Fler kommer i veckan!
 

Mitt lyxpaket

När man bokar mig som fotograf så kan man välja på olika paket. Min största paket som jag ännu inte marknadsfört innehåller 1-2 timmar fotograferande samt alla utvalda foton samlade i en fin fotobok. Under en sådan fotografering finns möjlighet att ta många olika foton, exempelvis foton på familjen samlad, enskilda porträtt av familjemedlemmarna, foton på barnen när de leker m.m.  Med fotoboken blir fotograferingen verkligen ett minne för livet och risken att fotona blir liggandes på datorn försvinner. Priset ligger på 2950kr men jag kommer ge 500kr rabatt till de tre första som bokar paketet.
 
För någon vecka sedan fotograferade jag fina familjen Sandblom. Här kommer några utvalda favoriter.

Fina Ronja

I lördags var jag och min vän Ronja ute på en liten roadtrip till Skara. Naturen är nästan som finast nu och ofta när jag är ute och kör så åker jag förbi ställen som jag tänker är vackra men blir sällan att jag stannar eftersom jag är påväg någon annanstans. I lördags åkte vi förbi flera fält med raps och bestämde oss för att stanna till och fotografera lite. Här är några av de foton jag tog.
 
 

Anna och Alfred

Här kommer en bildbomb på lille goe Alfred och hans fina mamma Anna som jag fotograferade ute i det härliga vårvädret för två dagar sedan. Alfred fotograferade jag första gången när han låg i magen och andra gången när han var ett par månader gammal. Nu är han snart ett år och ett riktigt litet charmtroll.