På upptäcksfärd

I höstas träffade jag goe Ebbe igen och följde med honom på en liten upptäcksfärd på samma ställe som jag i somras fotograferade hans föräldrars bröllopsporträtt på. Ett riktigt litet charmtroll och det var inte svårt att få härliga foton på honom. Ebbe tyckte även att hans mamma skulle få vara med på några foton så det fick hon vara. Jag tycker det är viktigt när man fotograferar barn att det får vara på deras villkor, att de får vara med och bestämma. Det blir absolut finast foton när skrattet kommer naturligt och i lek.
 
 
 

Kärlek

I höstas hade jag äran att träffa den här fina familjen igen. Melissa hade nu hunnit bli drygt 1 år gammal och det var full fart på henne. Då Melissa oftast är den som står i centrum när jag fotograferar familjen tänkte jag det kunde vara kul att låta hennes fina föräldrar få lite mer plats framför kameran den här gången.  Ända sedan jag fotograferade paret första gången, då Melissa låg i magen, har jag tänk på ur fantastiskt det skulle vara att fota deras bröllop och i sommar blir det verklighet. Jag tror nästan jag är lika peppad som paret! Ska bli helt magiskt att få fotografera deras stora dag. 
 

Vintagebröllop

Nytt år och om några månader börjar en ny bröllopssäsong! Jag längtar som bara den och är så glad och tacksam att jag redan har så många fantastiska bröllop bokade och fler bokningar samt förfrågningar fortsätter trilla in. Kommer bli en helt underbar vår och sommar! Lördagarna blir snabbt bokade nu så vänta inte för länge om ni vill boka mig. Passar på att få med lite foton från min senaste bröllopsfotografering som gick i vintage-stil i det här inlägget. Har fortfarande många bröllop kvar att blogga. Ett nyårslöfte kanske borde vara att blogga mer då jag varit riktigt dålig på det det senaste halvåret. Hoppas iallefall att alla ni som läser det här har haft en underbar jul och ett riktigt gott nytt år. Kram på er!