Lilla Jennah

Nu är våren snart här på riktigt och jag är så peppad inför våren och sommaren. Denna månaden hade jag tänk lägga mycket tid på att få ordning på en riktig hemsida och lite annat smått och gott men istället har jag legat sjuk i snart 1,5 vecka med influensa och öroninflammation. Men innan jag blev sjuk hann jag med att träffa fina lilla Jennah och fotografera henne i ett soligt men blåsigt Vänersborg. Även hennes mamma Katja fick vara med på ett par foton. Nu hoppas jag att jag snart är frisk för längtar efter att komma ut i solen och fota mera! 
 

Estelle och Mirelle

För någon vecka sedan träffade jag Estelle och Mirelle igen som jag fotograferade i slutet av förra sommaren. Den här gången blev det fotografering i den tidiga vårsolen. Så härligt att vara ute och fotografera igen och inte frysa om händerna. Estelle och Mirelle är två riktigt härliga små tjejer och det var roligt att få fotografera dem igen. Det var svårt att välja favoriter så här kommer en liten bildbomb från den dagen. 

Kärlek i Palmhuset

För några veckor sedan fotograferade jag det här fina paret i palmhuset i Göteborg. Palmhuset ligger i trädgårdsföreningen i Göteborg. Jag har tidigare fotograferat utanför i parken men det här var första gången jag fotograferade inne i palmhuset. Det kommer dock inte bli sista gången för det blev riktigt fint och helt perfekt på hösten/vintern när man kanske inte alltid vill fotografera utomhus men ändå vill undvika studiofotografering. Heidi och Joakim var så fina och snart kommer deras lilla bebis som jag redan är bokad att fotografera. Alltid lite extra kul och speciellt att fota bebisar vars föräldrar jag fotograferat under tiden bebisen låg i magen. Här kommer några av mina favoriter från fotograferingen.