Lille Elliot och vitsipporna

Förra veckan fotograferade jag söte Elliot och hans fina mamma Emma i vårsolen bland vitsipporna. Elliot hade kanske inte något större intresse av att sitta bland sipporna utan tyckte det var mysigast att vara hos mamma och flyga i luften samt gå omkring själv med mammas hjälp. Det spelade dock inte så stor roll för blev härliga foton ändå. Ibland blir det inte som man först ser framför sig men kan bli minst lika bra ändå om inte bättre då det blir lite mer liv i fotona när något mer än sitta still händer.
 

Petronella och Jonathan

För några veckor sedan träffade jag äntligen Petronella och Jonathan. Tanken var först att fotografera dem i vintras men mycket kom ivägen och fotograferingen sköts fram. Vädret såg härligt ut men det var riktigt kallt så all eloge till Petronella som hade en kort klänning på sig medan jag stod i min vinterjacka. Jag var även fortfarande lite halvt döv då jag veckan innan fotograferingen haft öroninflammation så paret fick även stå ut med att jag sa "Va" lite väl många gånger. Det var dock lätt att få fina foton på detta par. Här kommer några utvalda favoriter.
 
 
 
 

Lite mer kärlek

 

Anna <3 Karl

Här kommer foton på Anna och Karl som var det andra paret som agerade bröllopspar under lördagens bröllopsworkshop. Jag fick så mycket inspiration och bra tips under workshopen, så nu kan jag knapt vänta tills jag har min första riktiga bröllopsfotografering för i år. Jag har fortfarande några datum lediga så är ni intresserade skicka iväg ett mail till [email protected]. Ska lite senare idag ner till kusten och göra lite reklam om mig. Jag gifte mig själv på kusten, i kyrkan på Hamburgö, så hade varit helt fantastiskt roligt att få fota bröllop just där. 

Bröllopsworkshop i Göteborg

I helgen var jag i Göteborg på en bröllopsworkshop som hölls av fotograferna på Day Fotografi. Tillsammans med ett gäng andra fotografer fotograferade jag två kärlekspar som hade hoppat i bröllopskläder. Ett mer klassiskt och ett lite mer alternativt bröllopspar. Riktigt roligt med variationen och båda paren var helt fantastiska. Först ut på bloggen är några valda favoriter på coola paret Susanne och Nikk.