Elizabeth och Sergios bröllop

Här kommer lite foton från Elizabeth och Sergios bröllop tidigare i somras. Ett sånt härligt och gulligt par. De väntar även sitt första barn och jag ser så fram emot att få fotografera dem igen när bäbisen kommit. Det är riktigt roligt att få vara med och fota samma kunder i olika skeden i livet! All lycka och kärlek till Elizabeth och Sergio!

Kärlek vid havet

Ännu mera kärlek! Jag fotograferade detta fina par i ett blåsigt Lysekil för drygt en vecka sedan. Ett riktigt härligt par att fotografera. De strålade av glädje och kärlek så det var inte svårt att få fina foton på dem. Idag har jag redigerat färdigt deras foton och bränt på skiva. Jag är så glad över min nya skrivare som man kan stoppa in skivor i och skriva ut fototryck direkt på. Skivorna blir så mycket finare och personligare på det sättet. Imorgon ska jag till Göteborg och fota vinnarna till den tävling jag hade på min facebook sida för ett tag sedan. Ska bli roligt!
 

Vackra Sara inne i djupa skogen

Jag gjorde en del fotograferingar i början av sommaren för egen del i syfte att få foton till min kommande portfolio men har inte riktigt hunnit med dem då jag haft fullt upp i sommar med annat jobb. Men denna veckan har jag försökt jobba ikapp lite och är snart färdig med samtliga fotograferingar jag gjort tidigare i somras. Här kommer lite foton på min fina f.d klasskamrat Sara. Jag fotograferade Sara i den dalsländska skogen. Vi tog en vandring i skogen på en stig som för längesedan blivit ersatt med vildvuxen grönska och kom fram till en vacker liten sjö. Under fotograferingen råkade jag trampa rakt ner i ett myrbo och fick sandalen helt fylld med små myror som var ganska arga över att jag gjort sönder deras hem. Fick även med mig fyra -fem små fästingar hem men det var det värt för fick en massa fina foton på Sara.
 

Fina systrar

I början av sommaren fotograferade jag dessa vackra systrar, Linda och Frida.
 
 
 

Kärlek i slottsskogen

För ett par veckor sedan fotograferade jag detta fina par, Ela och Besnik, i slottsskogen i Göteborg. Jag har sagt det förr men måste säga det igen, jag älskar att fota kärlek. Blir lika glad varje gång en bokning kommer in och det är just kärleksporträtt kunden vill ha. Tycker såklart om att fota barn och familj med men det här med kärlek är allt bra härligt! Och hur fina är inte Ela och Besnik! Man blir ju nästan lite kär, kär i kärleken! Under denna fotograferingen hade jag även med mig min fotolärare, superduktiga fotografen Emelie Ohlsson, som gav mig lite råd och tips. Plus att jag fick låna och testa hennes objektiv som jag också blev lite kär i. Denna veckan väntar tre barn/familjefotograferingar. Jättekul att så många har börjat upptäcka min sida här samt min facebooksida. Tanken är att få en riktig hemsida också, jag jobbar på det. Eller jag jobbar på att hitta någon som kan jobba på det.:)
 
 

Otis

För ett par veckor sedan var jag i Göteborg och fotograferade en fin liten familj. Otis var ett riktigt litet charmtroll som nyligen fyllt ett år. Det blev en massa fina foton på han och hans familj. Här kommer några!
 

Världens goaste Isak

Förra året kom lille Isak till världen. Hans mamma är en av mina bästa vänner och även den första av mina vänner som får barn. Så Isak kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Precis som rubriken säger, så är han världens goaste. Jag har fotat honom vid olika tillfällen sedan han var riktigt liten för att nu när han är ett år fixa en fin fotobok till honom och hans föräldrar. Dessa foton som jag visar upp här är de sista som kommer få vara med i Isaks första fotobok. <3

Två fotonördar var ute på promenad.. :)

Jag är ganska ensam i mitt foto-intresse bland vänner och familj så riktigt kul var det i tisdags när jag fick besök av Caroline. Vi gick på gymnasiet tillsammans och har sedan dess inte träffats så mycket då vi bott ganska långt ifrån varandra, vilket vi fortfarande gör (Tyvärr!!). Men vi har haft kontakt under alla dessa år och framförallt pratat foto som vi båda älskar. Kul att riktigt kunna nörda ner sig i ämnet tillsammans med någon som förstår precis vad man menar. Så det blev mycket fotande och fotoprat när vi träffades. Å en del s.k fotodueller; Carro tog kort på mig när jag tog kort på henne. Folk som gick förbi trodde nog vi var lite knäppa, vilket vi kanske är. ;)