Lilla fina Eliona

 
Jag och Elionas pappa Besart utbildade oss till socialpedagoger samtidigt. Vi hade inte mycket kontakt det första dryga året men hamnade sedan på samma praktikplats där vi lärde känna varandra desto bättre. Jag hade ganska nyligen förlorat min pappa och hade svårt att hantera sorgen och saknaden. Besart hade som barn förlorat sin pappa så vi pratade mycket om det och han blev ett stort stöd för mig. Sommaren efter vi tog examen gifte han sig och året efter kom denna lilla sötnosen till världen, Eliona. Jag har fotograferat henne med jämna mellanrum från att hon var 2 veckor gammal. När hon fyller ett år i augusti ska hon få en fin fotobok i födelsedagspresent.    
 
           
         
          
         
         
          
 

Maria och lille Sakarias

 
 

Glad Midsommar

 
 

En bildbomb fylld med kärlek

           
           
           
            
            
            
            
            

Svartvit kärlek

           
            
            
            
             
            
           
 

Liam

 
 

En liten smygtitt på en liten sötnos

Här kommer en liten smygtitt från familjefotograferingen jag gjorde i lördags.Har fullt upp just nu med att gå igenom och redigera foton från fyra olika fotograferingar. Men det tar lite tid just nu då jag först hade lite semester och nu har börjat jobba på mitt social-arbetar jobb. Men försöker klämma in fotograf-Sophia så mycket jag kan. Till hösten hoppas jag att den delen av mig kommer ta över mer i samband med att jag startar mitt företag!
 

Kärlek

         
           
            
 
 
 

Sommar

Jag har just nu 2 veckor semester. En vecka har redan gått och under den var jag helt ledig, även från fotograferingen. Denna sista vecka tänkte jag dock ägna lite tid åt mina senaste fotograferingar som jag inte hunnit gå igenom eller redigera ännu. Just nu håller jag på att gå igenom och välja ut favoriter från en syskonfotografering jag gjorde för cirka två veckor sedan. Bjuder på ett foto som redan när jag såg den i kameran blev ett av mina favoritfoton.

 

Bästa Emelie

Här kommer ett par foton jag tog under min privatkurs med Emelie Ohlsson ( www.emelieohlsson.se ). Hon är inte bara bäst på att lära ut och peppa en att våga förverkliga sina fotodrömmar utan hon är ju himla fin också. :)
                       
         
           
          

Fina Sofia

I torsdags kväll tog jag en promenad med min f.d klasskompis Sofia. Vi utbildade oss till socialpedagoger samtidigt på Högskolan Väst och arbetar för tillfället på samma arbetsplats. Detta var första gången jag fotade Sofia och vi gick nog runt i cirka två timmar och tog kort lite här och där. Sofia gör sig så himla bra på kort, hon är lika fin på varenda bild!