Tomtesystrar

För ett tag sedan träffade jag dessa två tomtesystrarna. Två riktigt goa små tjejer. De var riktigt söta i sina matchande tomteklänningar och vi hade även tur med vädret då det var strålande sol. Det enda som fattades var lite snö på marken. Här kommer några favoriter från den fotograferingen.
 
 
 

Nikita och Ilion

I måndags var jag hemma hos Jeanette och fotade hennes små busfrön, Ilion och Nikita. Jag och Jeanette gick i högstadiet ihop (15år sedan!!) så det var extra roligt att träffas och fotografera hennes barn. Storebror Ilion hjälpte mig ta några foton, han tyckte det var lite roligare att vara bakom kameran än framför och jag måste ju säga att jag förstår honom. Som tur var kunde vi förhandla lite, jag fick ta några på honom och sedan fick han ta några. Här kommer några favoriter från fotograferingen.
 
 
 
 
 
 
 

Två små systrar

Förra helgen var riktigt fin. Solen sken och det var 10 plusgrader. Vilket var riktigt bra för jag var fullbokad med fotograferingar och det är skönt när man slipper frysa och bli alldeles röd om näsan. Jag mötte en massa härliga människor och fick föreviga barn, familjer, kärlekspar och en och annan vovve på bild.  Här kommer lite foton på ett fint syskonpar jag fotograferade i söndags.
 

Johanna och Louis

I lördags träffade jag Johanna och hennes lille Louis. Johanna vann en fotografering som jag hade på Facebook för ett tag sedan och det var riktigt kul att fotografera dem.  Jag är en stor hundälskare och har haft hund hela mitt liv och kan inte tänka mig att vara utan. Just fina porträtt på hundar med deras människa/människor är något jag vill fotografera mer för vet hur värdefulla sådana foton kan vara, speciellt efter att vovven inte längre finns kvar. Jag förlorade min ena hund i somras och trots att man skulle kunna tro det, fototokig som jag är, så har jag inte många, knappt något, riktigt fint foto på oss två tillsammans. Så vill ni också ha fina foton på er och eran fyrbenta vän tveka inte att boka en fotografering hos mig.  Kanske dyker Louis upp här igen. Han och min ena hund ska nämligen ha lekdejt lite längre fram. 
 

Lilla söta Eliona

Jag har fotat lilla Eliona sedan hon var 2 veckor gammal med jämna mellanrum och har precis gjort i ordning en fotobok som hennes föräldrar ska få. Dessa fotona är de sista som fick vara med i boken. Nu är hon dryga året. En supersöt och charmig liten tjej som verkar ha vant sig lite vid att jag och min kamera dyker upp lite då och då. för det är inte svårt att få fina foton på henne. Fick så många nya favoriter under min senaste fotografering att det var riktigt svårt att välja vilka jag skulle visa här.

En liten julprinsessa

Nu har julen kommit till min blogg! Först ut är lilla Ebba som jag hade äran att fotografera i tisdags, en riktig liten julprinsessa. Eftersom det är lite kallt nu så gör jag en del inomhusfotograferingar, speciellt när det kommer till bebisar. Jag åker då hem till familjen och fotograferar.

Lille Alfred

För ett tag sedan var jag hemma hos Anna och fotograferade henne och hennes lille Alfred. Sist jag fotade Alfred låg han fortfarande i magen. Här kommer några valda favoriter.