Kärleksfotografering

Idag rensar jag lite på datorn och hittar en hel del foton jag inte visat här, blandannat på detta fina par som jag fotograferade i höstas i slottsskogen i Göteborg. Efter att ha fotograferat det mesta under det senaste året, så har jag bestämt mig för att satsa lite exra på kärlek och bröllopsfotografering i år. Jag letar just nu efter kärlekspar till min portfolio. Som tack för att ni ställer upp får ni en kostnadsfri fotografering samt 5 högupplösta foton på skiva. Fotograferingarna kommer ske i Vänersborg, Trollhättan och Göteborg. Vid intresse maila [email protected]
 

Fina familjen Tatari-Flores

I början av December åkte jag till Lysekil och fotograferade fina lilla familjen Tatari-Flores för tredje gången. En så himla fin familj och jag är så glad att de fortsätter att välja mig som deras fotograf. Vi har mestadels fotograferat inomhus då vädret inte varit så bra så jag kan inte låta bli att längta lite efter våren/sommaren då jag kommer kunna ta härliga foton utomhus på familjen. Jag menar , tänk er denna lilla sötnos sittandes bland vitsipporna eller ute i det gröna, kan ju inte bli annat är helt underbara foton.
 

En liten tillbakablick på året som gått

2013. Året jag började fotografera på riktigt. Med riktigt menar jag människor jag inte känner. Innan 2013 hade jag bara tankar och planer att kanske testa på att se om det skulle funka för mig att arbeta som fotograf. Om det var något jag verkligen skulle klara och något jag verkligen skulle tycka var roligt. Att se om det fanns de som tyckte jag var tillräckligt duktig för att välja mig som deras fotograf. Låta mig fånga deras kärlek, deras glädje och föreviga den på bild. Innan 2013 hade jag egentligen inte fotograferat så mycket människor utan mest natur och djur. Jag började i februari en distansutbildning i foto på 6 månader hos fotografen Emelie Ohlsson. I och med den utbildningen fick jag motivationen och peppningen att verkligen våga ta tag i min dröm. Under första halvåret blev det inte så mycket fotografering då jag arbetade mycket med annat men jag försökte fota så mycket jag kunde när tiden fanns. Under sommaren och speciellt under senare delen av sommaren/början av hösten fotograferade jag som mest. Jag bestämde mig för att fotografera allt,( gravida, kärlekspar, bebisar, familjer, hundar, barn, bröllop) för att testa på och känna efter vad jag tycker mest om för att eventuellt nu i år välja en inriktning att verkligen satsa på. Jag har varit ledig större delen av december för att tänka lite över hur jag vill gå vidare med min fotografering. Om jag ska satsa fullt ut eller bara deltid eller låta det förbli ett intresse. Tankarna har varit många. Jag har redan under så kort tid hunnit träffa så många fina kunder, fler som redan hunnit komma tillbaks och jag är redan bokad att fotografera ett par bröllop till sommaren. Så jag kommer absolut fortsätta men kanske inte på heltid utan till en början (iallefall) kommer jag fortsätta att arbeta med annat också. Men jag hoppas ni fortsätter följa med mig! Att fler av er återkommer och att jag får träffa fler nya fina kunder! Ska försöka satsa mer på bloggen, uppdatera oftare och dela med mig av det jag gör. Gott nytt år till er alla och jag hoppas vi får ett rikigt fint 2014!