Herr och Fru Tello

Här kommer en liten smygtitt från lördagens bröllop. Det var en helt fantastisk dag. Kärlek och lycka! Elizabeth och Sergio var så himla fina. Jag hade kunnat fotografera dem hela dagen och hela kvällen men "tyvärr" var dem tvungna att åka vidare till sin bröllopsfest. ;) Mer foton kommer om någon vecka eller två. 
 
 

Elizabeth <3 Sergio

Idag är det äntligen dags för detta fina par att gifta sig. Jag ska fotografera vigseln, gratulationerna och porträttfotona. Det ska bli så roligt. Jag älskar bröllop. Så mycket glädje och kärlek! 
 

Soon to be married! <3

För någon vecka sedan träffade jag detta fina par, Elizabeth och Sergio, i vackra Kungshamn. Den 20 juli är det dags för deras bröllop och det ska bli så roligt att få vara med och föreviga det på bild. Elizabeth och Sergio ska inte bara gifta sig i år utan väntar även sitt första barn. Dubbel glädje! Underbart!
 

Semester och födelsedag

Jag har spenderat några dagar på kusten helt ledig från fotograferingar och socialarbetarjobb. Mestadels legat och slappat i en hammock och gjort absolut ingenting. Välbehövligt. Även fyllt år och fått en ny liten kamerakompis, som kommer få fungera som min vardagskamera så storkameran får vila lite. Så nu är inte bara kamerans batterier laddade utan även mina. Imorgon ska jag fotografera en gammal klasskompis från gymnasiet och på tisdag väntar en syskonfotografering och en parfotografering. Roligt! Sen på onsdag blir det en helt ledig dag och en tur till Kungsbacka för att hälsa på familj. På torsdag blir det en tågresa ner till Skåne och 3,5 timme privatkurs med världens bästa fotolärare Emelie Ohlsson. Sen blir det socialarbetarjobb hela helgen lång. Så ser min vecka ut!